Pogoji poslovanja

 

 

Dnevniške datoteke

Na tej spletni strani uporabljamo t.i. dnevniške datoteke (Log Files). To so datoteke v katerih zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, spletnega internet ponudnika (ISP), oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

 

Piškotki (Cookies)

V piškotkih shranjujemo informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino ( spletne strani) glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

 

DoubleClick DART piškotki

– Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na naši strani.
– Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo zanimanje.
– Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka

Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so med drugim tudi: Google Adsense.

Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave ki se prikazujejo pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.

Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev.

Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.

Za vsa vprašanja tudi oglaševanje na tej strani in vsebino skrbi :
Podjetje Aleš Drobnič
www.bilten.net